Slide Background

Flyttstädning


Vi erbjuder flyttstädning i Kristianstad & Växjö, Älmhult, Halmstad/Varberg, Malmö, Uppsala. Ska ni flytta men känner att planeringen och tiden inte räcker till? Hör gärna av er till oss på Candeo så hjälper vi gärna till med detta. Vi utför flyttstädning för både privatpersoner och företag i Kristianstad & Växjö. Men också på våra andra orter.

När ni ringer eller mailar oss får ni ett offert pris direkt satt utifrån de kvadratmeter lokalen har. Priset sätter vi direkt så att ni som kund ej ska få några överraskningar vad gäller priset när ni valt oss som leverantör av denna tjänst. Vårt flyttstädsteam av erfarna lokalvårdare är specialiserade på flyttstädning och tar hand om alla aspekter av städprocessen. Vi använder oss av de senaste rengöringsmetoderna, professionella städredskap och miljövänliga produkter för att ge er en högkvalitativ städning som uppfyller era förväntningar.

Detta ingår


Vi erbjuder allt från att packa, transporter, kasta och då framför allt att städa. Ni får alltid ett fastpris om önskas för att undvika överraskningar samt att vi alltid lämnar städgaranti, vilket innebär att om man mot förmodan har en anmärkning, så åtgärdar vi självklart detta. Så befinner du dig t.ex. i Kristianstad eller Växjö och behöver hjälp med flyttstädningen hör av dig till oss. Vi utför flyttstädningen från golv till tak och inkluderar fönsterputs, inne i alla skrymslor och vrår, vi rengör avlopp samt vitvaror.

Candeo tillhanda håller allt städmaterial som behövs för att utföra en så noga och miljövänlig flyttstäd som möjligt.

Några saker att tänka på inför flyttstädningen

Stäng av och frosta av kyl och frys för att detta ska underlätta för att vi ska kunna göra en så utförlig städning direkt.
Dra ut kyl, frys, spis och tvättmaskin och torktumlare från väggen så att vi kan städa detta grundligt.

Skicka en förfrågan om att få en kostnadsfri offert, så kontaktar vi er. Fyll i dina kontaktuppgifter och adress/ort samt antal kvm.

Som privatkund är du även berättigad RUT- avdrag.
Läs mer här om hur du kan ta del av RUT-avdraget – Läs mer här på Skatteverkets webbplats
Våra städtjänster