Slide Background

Trappstädning i Kristianstad & Växjö


Candeo har under sina 30 års erfarenhet tagit hand om bland annat trappstäd i olika former, därför vet vi att ett rent intryck ger nöjda hyresgäster samt bevarar fastigheten.

Vi på Candeo är specialister inom trappstädning och erbjuder professionella städtjänster för trapphus och gemensamma utrymmen i fastigheter. Med vårt dedikerade team av erfarna städexperter ser vi till att era trappor blir skinande rena och välkomnande för alla boende.

Trappstädning är av avgörande betydelse för att upprätthålla en ren och trygg miljö i era fastigheter. Vi förstår att varje fastighet är unik och därför skräddarsyr vi våra tjänster efter era specifika behov och önskemål. Oavsett om det är ett flervåningshus, bostadsrättsförening eller företag, kan ni lita på Candeo för att leverera enastående trappstädning. Vi har stor erfarenhet av trappstäd av både upphandlingar, företagskunder och bostadsföreningar

Vi erbjuder trappstädning i Kristianstad & Växjö med omnejd, är vi här för att hjälpa er. Vårt lokala team av städspecialister är väl förtrogna med dessa områden och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga städservicen. Candeo tillhanda håller allt städmaterial som behövs för att utföra en så noga och miljövänlig städning som möjligt.

Kvalité


Med Candeo kan ni vara säkra på att trappstädningen utförs noggrant och effektivt. Vi tar hand om dammsugning, våttorkning av golv, rengöring av räcken, borttagning av smuts och fläckar, samt sopning av trappstegen. Vi ser även till att ingången och utrymningsvägar är fria från skräp.

Vår professionella personal har gedigen erfarenhet inom trappstädning och är utbildad för att hantera olika typer av ytor och material. Vi använder högkvalitativa rengöringsprodukter och modern utrustning för att säkerställa att varje trappa blir ordentligt rengjord och desinficerad.

När vi kommer på besök så går vi igenom:

• Hur en vanlig trappstädning brukar se ut.
• Ert behov/frekvens av städning.
• Tilläggstjänster och önskemål så som till exempel putsning utav fönster, skötsel av utsida etc.

Få offert för trappstädning

Oavsett om ni behöver regelbunden trappstädning eller en engångsåtgärd, kan ni lita på att Candeo kommer att leverera enastående resultat. Kontakta oss idag för att få reda på mer om våra trappstädningstjänster i bland annat Kristianstad, Växjö. Samt om hur vi kan hjälpa er att upprätthålla en ren och inbjudande miljö i era fastigheter.

Fyll i formuläret nedan för att få en kostnadsfri offert. så kontaktar vi er.

Våra städtjänster