Slide Background

Trappstädning i Kristianstad


Candeo har under sina 30 års erfarenhet av trappstäd i olika former, till bland annat företag/offentliga kunder men också BRF-föreningar. Därför vet vi att ett rent intryck ger nöjda hyresgäster samt bevarar fastigheten.

Med vår långa erfarenhet av trappstädning. Så har vi en bra genomarbetad arbetsmetod för att kunna städa rent och effektivt.

Trappstädning är en viktig grundsten för att upprätthålla en ren och professionell intryck för fastigheten. Vi vet att varje fastighet är unik och därför skräddarsyr vi våra tjänster efter era specifika behov och önskemål. Oavsett om det är ett flervåningshus, bostadsrättsförening eller företag, kan ni lita på Candeo för att leverera enastående trappstädning. Vi har en stor kundbas av trappstäd av både upphandlingar, företagskunder och bostadsrättsföreningar.

Kvalité & miljö


Vi på Candeo har en ambition att hålla en hög kvalité när vi städar. Detta gör vi genom att hålla internutbildningar och introduktionsutbildningar för vår personal. Vi använder bara oss av miljö och svanen märkta rengöringsmedel. Vi är både kvalité och miljö certifierade enligt ISO EN 9001:2015 och ISO 14001:2015.

När vi kommer på besök så går vi igenom:

• Hur en vanlig trappstädning brukar se ut.
• Ert behov/frekvens av städning.
• Tilläggstjänster och önskemål så som till exempel putsning utav fönster, skötsel av utsida etc.

Få offert för trappstädning

Oavsett om ni behöver regelbunden trappstädning eller en engångsåtgärd, kan ni lita på att Candeo kommer att leverera enastående resultat. Kontakta oss idag för att få reda på mer om våra trappstädningstjänster i Kristianstad. Samt om hur vi kan hjälpa er att upprätthålla en ren och inbjudande miljö i era fastigheter.

Fyll i formuläret nedan för att få en kostnadsfri offert. så kontaktar vi er.

Våra städtjänster