Slide Background

Kontorsstädning i Kristianstad & Växjö


Vi på Candeo värna om alla våra kunder. Vi ser vikten i att en god arbetsmiljö är ett måste för att er personal ska mår bra, utvecklas och därmed arbeta mer effektivt. Candeo erbjuder alla möjliga sorters lösningar och önskemål då vi anser att vi är väldigt flexibla.

Vi erbjuder kontorsstädning i Kristianstad & Växjö men också på de andra orterna vi är verksamma i. Såsom Malmö, Halmstad/Varberg, Älmhult & Uppsala.

Flexibel och skräddasydd kontorsstädning

Vi kommer gärna ut till ert kontor i Växjö & Kristianstad för att skräddasy kontorsstädningen för just era lokaler. VI tittar på storleken på kontoret, golvmaterial och skick på golvet, antal toaletter. Sedan få veta på hur många som jobbar i lokalen, hur ofta ni vill att vi ska städa hos er (städfrekvens). Samt vilka tider ni vill ha er städning. Efter detta så skickar vi en offert till er där allt ovan är anpassad till era behov och önskemål.

När vi kommer på besök så går vi igenom:

• Hur en vanlig företagsstädning brukar se ut.
• Ert behov/frekvens av städning.
• Tilläggstjänster och önskemål så som till exempel putsning utav fönster, skötsel av disk mm.

Vi skickar sedan ut ett offertförslag och därefter gör vi en städbeskrivning samt bestämmer vilken dag och tid som passar. Detta upplägg går självklart att ändra med tiden utifrån olika förutsättningar som kan uppstå.

Candeo tillhanda håller allt städmaterial som behövs för att utföra en så noga och miljövänlig städning som möjligt. Vi kan även tillgodose inköp utav förbrukningsmaterial om man så önskar. 

Har ni behov av kontorsstädning och befinner er i t.ex. Växjö & Kristianstad. Tveka inte att skicka en förfrågan nedan. Så återkommer vi med en kostnadsfri offert.