Slide Background

Kontorsstädning i Kristianstad & Växjö


Vi på Candeo värna om alla våra kunder. Vi ser vikten i att en god arbetsmiljö är ett måste för att er personal ska mår bra, utvecklas och därmed arbeta mer effektivt. Candeo erbjuder alla möjliga sorters lösningar och önskemål då vi anser att vi är väldigt flexibla.

Vi erbjuder kontorsstädning i Kristianstad & Växjö men också på de andra orterna vi är verksamma i. Såsom Malmö, Halmstad/Varberg, Älmhult & Uppsala.

Vi förstår att en ren och trivsam arbetsplats är avgörande för er personal och företagets framgång. Med Candeo kan ni vara trygga med att er kontorsstädning blir utförd på bästa möjliga sätt. Vi skräddarsyr våra tjänster efter era specifika behov och önskemål.

Vi är engagerade i att leverera enastående kvalitet varje gång. Vår dedikerade personal är utbildad och erfaren för att garantera att er kontorsstädning uppfyller era förväntningar. Genom att välja Candeo får ni en pålitlig partner som levererar överlägsen service och skapar en positiv arbetsmiljö.

Flexibel och skräddasydd kontorsstädning

Vi kommer gärna ut till ert kontor i Växjö & Kristianstad för att skräddasy kontorsstädningen för just era lokaler. VI tittar på storleken på kontoret, golvmaterial och skick på golvet, antal toaletter. Sedan få veta på hur många som jobbar i lokalen, hur ofta ni vill att vi ska städa hos er (städfrekvens). Samt vilka tider ni vill ha er städning. Efter detta så skickar vi en offert till er där allt ovan är anpassad till era behov och önskemål.

Vi skickar sedan ut ett offertförslag och därefter gör vi en städbeskrivning samt bestämmer vilken dag och tid som passar. Detta upplägg går självklart att ändra med tiden utifrån olika förutsättningar som kan uppstå.

Candeo tillhanda håller allt städmaterial som behövs för att utföra en så noga och miljövänlig städning som möjligt. Vi kan även tillgodose inköp utav förbrukningsmaterial om man så önskar. 

När vi kommer på besök så går vi igenom:

• Hur en vanlig kontorsstädning brukar se ut.
• Ert behov/frekvens av städning.
• Tilläggstjänster och önskemål så som till exempel putsning utav fönster, skötsel av disk mm.

Det här ingår i kontorsstädning

Detta är en standardiserad lista vad en kontorsstädning skulle kunna innefatta. Självklart skräddarsyr vi alltid till kundens önskemål och städfrekvens.

Entré
Avfläcka entréglaspartier. Dammsuga textilmattor, torrmoppa golv samt fuktmoppning av golv.

Kontor/Konferens
Avdamma/torka fria och åtkomliga ytor på inredning. Tömma papperskorgar samt byta insatspåse vid behov. Dammsuga textilmattor, torrmoppa golv samt fuktmoppning av golv.

Korridorer
Avdamma/avtorka fria och åtkomliga ytor på inredning. Dammsuga textilmattor, torrmoppa golv samt fuktmoppning av golv.

Toaletter/badrum
Tömma papperskorgar. Rengöra sanitära enheter samt angränsande väggytor och rör. Påfyllning av toalettmaterial. Avfläcka speglar. Våttorkar golv.

Kök
Avtorka diskbänk, skåpsluckor och vitvaror utvändigt. Avtorka stolar, bord samt stol/bordsben. Tömma papperskorgar. Diskho och slask rengörs noggrant. t. Torrmoppa golv samt fuktmoppning av golv.

Kvalité

Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster till våra kunder. Kvalitet är vår främsta prioritet, och vi är dedikerade till att uppfylla och överträffa era förväntningar varje gång.
Candeo är engagerat i att upprätthålla en högkvalitativ standard i allt vi gör. Vi strävar efter att skapa en ren och hälsosam miljö för våra kunder. Genom att välja Candeo kan du vara säker på att du får en överlägsen städtjänst som lever upp till dina förväntningar.


Offertförfrågan

Kontakta oss idag genom att fylla i formuläret nedan för att få en kostnadsfri offert anpassad efter era specifika behov. Vi ser fram emot att bli er pålitliga partner för kontorsstädning och ge er en ren och trivsam arbetsplats.

Har ni behov av kontorsstädning och befinner er i t.ex. Växjö & Kristianstad. Tveka inte att skicka en förfrågan nedan. Så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Fyll i formuläret nedan för att få en kostnadsfri offert. så kontaktar vi er.