Slide Background

Om oss

Candeo Städservice AB har funnits sedan 1989. Vi har alltid värnat om våra kunder och haft det som vår största fokus. Våra ledord är flexibilitet, noggrannhet och samarbete. Mycket har hänt under de åren som Candeo funnits men en sak som alltid bestått är vår närhet till personal och kunder och att vi värnar om vår miljö.

Vår uppgift är att skapa en trivsam miljö. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster och kostnadseffektiva lösningar. I kombination med modern städteknologi tillgodoser vi på bästa sätt varje uppdragsgivares behov. Utifrån det erbjuder vi då även service såsom leverans utav förbruksmaterial, frukostservering, omhändertagning av kaffe/dryckers maskiner etcetera. Allt för att våra kunder ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet.

Idag arbetar vi inte bara i Kristianstad med omnejd utan vi har utökat så pass mycket de sista åren att vi nu även finns i hela Skåne, Växjö, Halmstad, Varberg, Uppsala och vi planerar att växa mer. Dessa innefattar städuppdrag av både små och stora kontors- och produktionsanläggningar. Vi arbetar med allt från företag, privatpersoner och större upphandlingar. Ingen kund är varken för stor eller för liten.

I vår miljö och kvalitets tänk anser vi att en viktig del är att arbeta inom ISO 9001 och ISO 14001. Detta hjälper oss att hela tiden tänka långsiktigt och hållbart för att i bästa möjliga mån göra så lite åverkan på vår planet som möjligt.

Candeo och STH AB har fusionerats, STH AB är ett företag med säte i Älmhult som i första hand har fokus på hem och flyttstäd.
Vill du veta mer om STH AB, klicka på länken: https://sth-ab.se