Slide Background

Golvvård


Att ta hand om fastigheter är bland det viktigaste man kan göra. En av de saker man behöver göra för att vårda byggnaden är att ta väl hand om golven, då det förlänger livslängden vilket i sin tur sänker omkostnaderna. Detta kan vi på Candeo hjälpa er med då vi ser detta lite som vår specialitet. För att vi ska kunna hjälpa er på bästa sätt kommer vi gärna ut och kollar vad ni har för slags golv och vad vi kan göra för att få bästa möjliga resultat.

Några saker att tänka på inför golvvården

• Plocka bort allt som är flyttbart från den ytan man vill utför golvvården på och om man ej har möjlighet till det, säg bara till så kan vi bistå med den hjälpen.
• Att om vi ska lägga exempelvis polish så behöver lokalen vara utrymd på folk då det är torktid som ej får avbrytas. Vi kan hjälpa och anpassa tiden så vi utför arbetet med så lite folk i rörelse som möjligt så att det ej påverkar er verksamhet till bästa möjliga mån.

Vi skickar sedan ut ett offertförslag och därefter gör vi en städbeskrivning samt bestämmer vilken dag och tid som passar. Detta upplägg går självklart att ändra med tiden utifrån olika förutsättningar som kan uppstå.

Candeo tillhanda håller allt städmaterial som behövs för att utföra en så noga och miljövänlig städning som möjligt.

Skicka en förfrågan om att få en kostnadsfri offert, så kontaktar vi er.

Som privatkund är du även berättigad RUT- avdrag.
Läs mer här om hur du kan ta del av RUT-avdraget – Läs mer här på Skatteverkets webbplats
Våra städtjänster