Slide Background

Kontorsstädning i Kristianstad


Vi har över 30 års erfarenhet av kontorsstädning i Kristianstad. Vi har både företag och offentliga kunder vi städar hos. Vi ser vikten i att ha en ren och fin arbetsplats, att det är ett måste för att er personal ska trivas och mår bra, utvecklas och därmed göra ett bra arbete. Vi försöker lyssna in våra kunder för att förstå deras verksamhet och deras förväntningar/efterfråga. För att sedan kunna matcha och skräddarsy städningen så det passar just er.

Vi erbjuder kontorsstädning i Kristianstad. Men också på de andra orterna vi är verksamma i. Såsom Malmö, Halmstad, Växjö, Älmhult & Uppsala.

Hur går processen till vid ett samarbete?

Vi kommer gärna ut till ert kontor i Kristianstad. Vi tittar på storleken på kontoret, golvmaterial och skick på golvet, antal toaletter. Sedan få veta på hur många som jobbar i lokalen, hur ofta ni vill att vi ska städa hos er (städfrekvens). Samt vilka tider ni vill ha er städning. Efter detta så skickar vi en offert till er där allt ovan är anpassad till era behov och önskemål.

Vi skickar sedan ut ett offertförslag och därefter gör vi en städbeskrivning samt bestämmer vilken dag och tid som passar. Detta upplägg går självklart att ändra med tiden utifrån olika förutsättningar som kan uppstå.

Candeo tillhanda håller allt städmaterial som behövs för att utföra en så noga och miljövänlig städning som möjligt. Vi kan även tillgodose inköp utav förbrukningsmaterial om man så önskar. 

När vi kommer på besök så går vi igenom:

• Hur en vanlig kontorsstädning brukar se ut.
• Ert behov/frekvens av städning.
• Tilläggstjänster och önskemål så som till exempel putsning utav fönster, skötsel av disk mm.

Det här ingår i kontorsstädning

Detta är en standardiserad lista vad en kontorsstädning skulle kunna innefatta. Självklart skräddarsyr vi alltid till kundens önskemål och städfrekvens.

Entré
Avfläcka entréglaspartier. Dammsuga textilmattor, torrmoppa golv samt fuktmoppning av golv.

Kontor/Konferens
Avdamma/torka fria och åtkomliga ytor på inredning. Tömma papperskorgar samt byta insatspåse vid behov. Dammsuga textilmattor, torrmoppa golv samt fuktmoppning av golv.

Korridorer
Avdamma/avtorka fria och åtkomliga ytor på inredning. Dammsuga textilmattor, torrmoppa golv samt fuktmoppning av golv.

Toaletter/badrum
Tömma papperskorgar. Rengöra sanitära enheter samt angränsande väggytor och rör. Påfyllning av toalettmaterial. Avfläcka speglar. Våttorkar golv.

Kök
Avtorka diskbänk, skåpsluckor och vitvaror utvändigt. Avtorka stolar, bord samt stol/bordsben. Tömma papperskorgar. Diskho och slask rengörs noggrant. t. Torrmoppa golv samt fuktmoppning av golv.

Kvalité & miljö
För oss på Candeo så har vi en en ambition att hålla en hög kvalité när vi städar. Detta gör vi genom att hålla internutbildningar och introduktionsutbildningar för vår personal. Vi använder bara oss av miljö och svanen märkta rengöringsmedel. Vi är både kvalité och miljö certifierade enligt ISO EN 9001:2015 och ISO 14001:2015.


Offertförfrågan

Kontakta oss idag genom att fylla i formuläret nedan för att få en kostnadsfri offert anpassad efter era specifika behov. Vi ser fram emot att bli er samarbetspartner för kontorsstädning och ge er en ren och trivsam arbetsplats.

Har ni behov av kontorsstädning och befinner er i Kristianstad. Tveka inte att skicka en förfrågan nedan. Så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Fyll i formuläret nedan för att få en kostnadsfri offert. så kontaktar vi er.