Slide Background

Fönsterputs Växjö


Med Candeos långa erfarenhet inom fönsterputsning i Växjö området. Både till företag/offentliga kunder och privatpersoner. Vi vet att rena fönster kan lyfta trivseln på arbetsplatsen men också i hemmet. Att putsa fönster och få ett bra resultat är inte alltid helt lätt så kontakta Candeo så hjälper vi er gärna med detta.

Några saker att tänka på inför fönsterputs

• plocka bort allt som är flyttbart från de fönster man vill ha gjorda, men ej har möjlighet till det säg bara till så kan vi bistå med den hjälpen.
• Förvarna gärna fönsterputsaren eller oss om man vet med sig om där finns något fönster som behöver lite extra kärlek eller försiktighet.

Kvalité & miljö

Vi på Candeo har en ambition att hålla en hög kvalité när vi städar. Detta gör vi genom att hålla internutbildningar och introduktionsutbildningar för vår personal. Vi använder bara oss av miljö och svanen märkta rengöringsmedel. Vi är både kvalité och miljö certifierade enligt ISO EN 9001:2015 och ISO 14001:2015. Oavsett om det handlar om ditt hem, kontor, butiker eller andra företagslokaler, så kan våra lokalvårdare putsa alla typer av fönster och ge dem den perfekta fönsterputsningen de förtjänar. Ge dina fönster den kärlek de behöver med vår fönsterputsningstjänst i Växjö.

Boka fönsterputsning idag!

Ta steget mot kristallklara fönster genom att boka vår fönsterputsningstjänst i Växjö redan idag. Vi är hängivna åt att leverera enastående resultat och att överträffa dina förväntningar. Låt oss ge dina fönster den kärlek och uppmärksamhet de förtjänar för att lysa upp ditt hem eller företag på bästa möjliga sätt. Släpp in ljuset och skönheten i ditt hem genom att ge dina fönster den omsorg de förtjänar. Kontakta oss idag för att boka vår professionella fönsterputsning. Befinner du dig i Växjö och är intresserad av fönsterputsning?

Välkommen att kontakta oss, ring på 044-10 10 09 eller maila oss på info@candeo.se. Skicka en förfrågan om att få en kostnadsfri offert, så kontaktar vi er.
Som privatkund är du även berättigad RUT- avdrag.
Läs mer här om hur du kan ta del av RUT-avdraget – Läs mer här på Skatteverkets webbplats
Våra städtjänster