Slide Background

Få en skinande ren arbetsplats med vår företagsstädning


Vi erbjuder företagsstädning i Kristianstad.

Företagsstädning är en viktig del av företags dagliga rutiner och vi förstår vikten av en ren och hälsosam arbetsplats. Vi på Candeo värna om alla våra kunder. Vi ser vikten i att en god arbetsmiljö är ett måste för att er personal ska mår bra, utvecklas och därmed arbeta mer effektivt. Candeo erbjuder alla möjliga sorters lösningar och önskemål då vi anser att vi är väldigt flexibla.

Vad innefattar företagsstädning i Kristianstad
Vi erbjuder alla möjliga olika städtjänster för företag. Men det innefattar städning av era lokaler och arbetsplatser. Det kan vara byggstädning, kontorsstädning, butikstädning eller golvvård, fönsterputs. Vi skräddarsy och städar efter era behov och kommer fram tillsammans med en städbeskrivning som passar er. Vissa kunder vill ha städning varje dag, vissa kunder vill bara ha några dagar i veckan städat. Det kan se väldigt olika ut.

Hur går processen till vid ett samarbete?
Befinner ni er i Kristianstad och behöver hjälp med företagsstädning Tveka inte att höra av er. Så kommer vi gärna ut för att ge er en kostnadsfri offert samt gå igenom tillsammans med er vad era behov för just er arbetsplats är.

Vi har över 30 års erfarenhet av företagsstädning i Kristianstad. Vi har många företagskunder både stora som små. Alla företag har olika behov av städning. Våra lokalvårdare har lång erfarenhet av företagsstädning/offentlig städning till exempel kontor eller butikslokaler. Vi på Candeo försöker hålla en hög kvalité när vi städar. Vi håller egna internutbildningar och introduktionsutbildningar för att bibehålla kvalité men också utvecklas. Vi använder oss enbart av miljö och svanen märkta rengöringsmedel. Vi är både kvalité och miljö certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Låt oss att hjälpa er med företagsstädning. Fyll i formuläret nedan, så skickar vi en kostnadsfri offert.

Våra städtjänster
GLADA KUNDER

Oral Care

"Vi på Oral Care har varit kund hos Candeo i många år och är väldigt nöjda med deras arbete. Candeo är alltid tillmötesgående, flexibla och just vår verksamhet som tandläkare så kräver vi en väldig noggrannhet pga. hygien där Candeo helt klart lever upp till alla förväntningar." Vi kan starkt rekommendera Candeo som ert Städ service företag

Kå Ve Däck AB

Du får alltid ett välstädat företag och ett trevligt bemötande om du anlitar Candeo städ. Kå Ve Däck AB