Slide Background

Vi erbjuder företagsstädning i Växjö.


Företagsstädning är en viktig grundsten för alla verksamheter och vi förstår vikten av en ren och fin arbetsplats. Vi på Candeo värna om alla våra kunder. Vi ser vikten att bibehålla eran fysiska arbetsmiljö är ett måste för att era anställda ska mår bra. Därmed kunna fokusera på sitt jobb. Vi lyssnar in era önskemål och verksamhet. Så att vi kan anpassa våra tjänster för att matcha det med vad ni efterfrågade.

Vad innefattar företagsstädning i Växjö
Vi erbjuder alla möjliga olika städtjänster för företag. Men det innefattar städning av era lokaler och arbetsplatser. Det kan vara byggstädning, kontorsstädning, butikstädning eller golvvård, fönsterputs. Vi skräddarsy och städar efter era behov och kommer fram tillsammans med en städbeskrivning som passar er. Det kan vara allt från kontinuerlig städning varje vecka till bara punktinsatser.

Hur går processen till vid ett samarbete?
Befinner ni er i Växjö området och behöver hjälp med företagsstädning Tveka inte att höra av er. Så kommer vi gärna ut för att ge er en kostnadsfri offert samt gå igenom tillsammans med er vad era behov för just er arbetsplats är.

Kvalité & miljö
Vi har många års erfarenhet av företagsstädning och nu växer vi i Växjö också.  Vi har många företagskunder både stora som små. För oss på Candeo så har vi en en ambition att hålla en hög kvalité när vi städar. Detta gör vi genom att hålla internutbildningar och introduktionsutbildningar för vår personal. Vi använder bara oss av miljö och svanen märkta rengöringsmedel. Vi är både kvalité och miljö certifierade enligt ISO EN 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Låt oss att hjälpa er med företagsstädning. Fyll i formuläret nedan, så skickar vi en kostnadsfri offert.

Våra städtjänster
GLADA KUNDER

Oral Care

"Vi på Oral Care har varit kund hos Candeo i många år och är väldigt nöjda med deras arbete. Candeo är alltid tillmötesgående, flexibla och just vår verksamhet som tandläkare så kräver vi en väldig noggrannhet pga. hygien där Candeo helt klart lever upp till alla förväntningar." Vi kan starkt rekommendera Candeo som ert Städ service företag

Kå Ve Däck AB

Du får alltid ett välstädat företag och ett trevligt bemötande om du anlitar Candeo städ. Kå Ve Däck AB